O Fenistilu

O Fenistilu

Već više od 50 godina obitelji i liječnici širom Europe vjeruju Fenistil proizvodima te njihovom doprinosu zaštiti obitelji od tegoba i nelagode uzrokovanih svrbežom i iritacijom kože. Dostupan u većini ljekarni i specializiranim prodavaonicama, Fenistil pruža pomoć kad vam je ona najpotrebnija.

Naše vrijednosti

Obiteljska robna marka


Kao obiteljska robna marka, Fenistil pruža zaštitu za cijelu obitelj te ublažava tegobe uzrokovane svrbežom koji prati ubode i ugrize insekata, kožne alergije, iritaciju i opekline od sunca. Fenistil vam omogućuje olakšanje od tegoba i smetnji uzrokovanih svrbežom i upaljenom kožom kako biste u potpunosti uživali kod kuće, na otvorenom i gdje god vas vaše pustolovine odvedu. Posegnite za Fenistilom i ne dopustite da svrbež zaustavi pustolovinu. 
 

Povjerenje liječnika 


Fenistil podjednako uživa povjerenje pedijatara, farmaceuta i dermatologa. Fenistil je robna marka na koju se možete pouzdati u pogledu brige o vama i koži svih članova vaše obitelji.
 

Fenistil pouzdano brine o vašoj koži


Koža je najveći organ vašeg tijela. Ona vas štiti od širokog spektra prijetnji i agresora – prirodnih i umjetnih. Kad je koža nadražena, upaljena ili oštećena, simptomi mogu postati neugodni i uznemirujući. Fenistil proizvodi pomažu smiriti nadraženu kožu i svrbež uzrokovan alergijama, opeklinama od sunca ili ubodima insekata, pružajući brzo i učinkovito olakšanje.
 

Kako Fenistil može pomoći vama i vašoj obitelji?


Doznajte više o problemima s kožom i  kako Fenistil proizvodi mogu pomoći vama i vašoj obitelji

50 godina ekspertize

Fenistilovi stručnjaci koriste ono najbolje što znanost može pružiti. Naši znanstvenici kontinuirano unapređuju svoje razumijevanje kože kako bi razvili proizvode koji su učinkoviti i primjereni svim tipovima kože.

Možda će vas zanimati i sljedeći članci

UBODI KOMARACA

Među insektima koji nas mogu ubosti, komarci su osobito nesnosni. Malo je vjerojatno da ćete trenutak uboda uopće opaziti, ali rezultirajući simptomi (svrbež i iritacija) mogu biti prilično neugodni.

KOŽNE ALERGIJE

Vaša koža služi kao barijera koja vaše tijelo štiti od škodljivih vanjskih utjecaja. Ova barijera svakog dana dolazi u kontakt sa stranim supstancama, alergenima te tvarima koje onečišćuju i uzrokuju nadraženost, a svaka od njih može izazvati reakcije tipične za kožne alergije.

SUNCE I KOŽA

Mnogima od nas sunčan je dan pravi razlog za slavlje – sunce naš mozak stimulira i oslobađa hormon dobrog raspoloženja serotonin te tijelo potiče na proizvodnju vitamina D, važnog za razvoj kostiju. Sunce je blagotvorno i prijeko potrebno, no predstavlja i određene prijetnje za zdravlje kože.